CoPaintMX6A9887
CoPaintMX6A9840
previous arrow
next arrow

HIEKKAPUHALLUS

Hiekkapuhallus on yksi nopeimmista esikäsittelytavoista. Hiekkapuhalluksessa tuote suihkutetaan hiekkapuhalluskatoksessa (P 9 x L 5 x K 2,8 m) korkeapaineisella ilma-hiekkaseoksella, jolloin tuotteen pinnalta saadaan poistettua kaikki epäpuhtaudet. Puhdistukseen käytetään luonnonhiekkaa tai OKTO-raetta.

Hiekkapuhalluksen hyödyt

Hiekkapuhalluksen avulla tuotteen pinta puhdistuu täydellisesti, mikä mahdollistaa parhaan tartunnan maalille. Tuote puhdistuu niin ruosteesta, öljystä, rasvasta kuin vanhasta maalistakin.

Hiekkapuhallus on yksi esikäsittelytavoista.

Hiekkapuhallus on nopein ja kustannustehokkain tapa teollisuuden tuotteille. Esikäsittelynä hiekkapuhallus sopii niin teräkselle kuin alumiinillekin. Myös sinkitty teräs voidaan suihkupuhdistaa kevyesti.

Hiekkapuhallus on tärkeä toteuttaa samassa paikassa, missä tuote pintakäsitellään. Tällöin varmistetaan, että tuotteen pinnalle ei ehdi muodostua kosteutta ja pintaruostetta vaiheiden välissä.

Kiinnostuitko?

Copaint Oy on luotettava ja ammattitaitoinen valinta tuotteiden hiekkapuhaltamiseen. Voimme hiekkapuhaltaa tuotteet samassa paikassa, missä myös tuotteen pintakäsittely tapahtuu, jolloin varmistamme parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!