CoPaintMX6A9887
CoPaintMX6A9840
previous arrow
next arrow

ESIKÄSITTELY ON TÄRKEÄ OSA TUOTTEEN LOPULLISTA LAATUA

Esikäsittely on pintakäsittelyn ensimmäinen ja yksi tärkeimmistä vaiheista. Esikäsittelyn avulla pintakäsittelylle varmistetaan puhdas ja hyvä tartunta.

Esikäsittelyssä tuotteet puhdistetaan hiekkapuhaltamalla tai, pienempien tuotteiden ja tuote-erien kohdalla, alumiinioksidipuhalluksella raepuhalluskaapissa (tuotteiden maksimikoko P 0,4 x L 0,5 x K 0,5 m). Kevyemmän esikäsittelyn vaativissa tuotteissa pinta voidaan myös hioa karheaksi.

Tuotteiden suojaaminen on myös tärkeä osa esikäsittelyä, jotta tietyt kohdat tuotteesta, esimerkiksi akselin reiät tai tasopinnat, pysyvät maalaamattomina.

Hiekkapuhallus on yksi esikäsittelytavoista.

Esikäsittelyn hyödyt

Esikäsittelyn avulla teräs- tai alumiinituotteelle saadaan paras mahdollinen pinta ja tartunta pintakäsittelyä varten. Esikäsittelyssä tuote puhdistetaan kaikesta ruosteesta, öljystä, liasta ja rasvasta, jolloin tuotteen pinta on puhdas ja maali tarttuu siihen parhaalla mahdollisella tavalla.

Suosittelemme esikäsittelyä aina teräs- ja alumiinituotteiden pintakäsittelyn yhteydessä, jolloin tuotteen lopullinen maalipinta on mahdollisimman tasainen, puhdas ja kestävä.

Kiinnostuitko?

Esikäsittely on tärkeä osa tuotteen lopullista laatua. CoPaint Oy hoitaa esikäsittelyn ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Etenkin sarjatuotettujen kappaleiden kohdalla pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen hinnan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!