CoPaintMX6A9887
CoPaintMX6A9840
previous arrow
next arrow

TEOLLINEN PINTAKÄSITTELY

Teollisen pintakäsittelyn avulla tuotteelle saadaan kestävä ja kaunis pinta. Pintakäsittelyn, kuten myös huolellisen esikäsittelyn, ensisijainen tarkoitus on suojata tuotteen pintaa kulumiselta, korroosiolta sekä valon vaikutuksilta. Tämän lisäksi pintakäsittely myös viimeistelee ja personoi tuotteen.

Pintakäsittely märkämaalaamalla

Teollisessa pintakäsittelyssä tuote maalataan märkä- eli ruiskumaalaamalla. Tuote suojataan niiltä osin, joilta sitä ei haluta maalattavan ja tämän jälkeen märkämaalataan korkeapaineruiskun avulla. Voit lukea märkämaalauksesta lisää täällä.

Märkämaalas on yksi pintakäsittelymenetelmä

Pintakäsittely ei ole vain maalaamista, vaan myös tuotteen persoonallistamista – maalauksen avulla tuote saadaan yksilöityä yrityksen brändivärien ja visuaalisen ilmeen mukaiseksi.

Alumiinin ja metallin lisäksi myös sinkityt terästuotteet voidaan pintakäsitellä. Sinkityt materiaalit hiekkapuhalletaan kevyesti, jonka jälkeen tuote pohjamaalataan parhaimman mahdollisen tartunnan varmistamiseksi.

Hiekkapuhalluksen jälkeen suosittelemme tuotteen pintakäsittelyä välittömästi. Muuten tuotteen pinnalle ehtii muodostua kosteutta, jolloin ruostuminen alkaa välittömästi.

Laadukkaan pintakäsittelyn avulla varmistat tuotteen pinnan kestävyyden kaikissa olosuhteissa.

Kiinnostuitko?

Copaint Oy on luotettava ja varma valinta teolliseksi pintakäsittelijäksi. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan, mikä mahdollistaa aina parhaan mahdollisen ja asiakkaan tarpeita vastaavan, räätälöidyn lopputuloksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!