CoPaintMX6A9887
CoPaintMX6A9840
previous arrow
next arrow

MÄRKÄMAALAUS VAATII HYVÄN POHJATYÖN

Märkämaalaus on yksi monipuolisimmista ja perinteisimmistä pintakäsittelymenetelmistä. Se sopii lähes kaikkien materiaalien ja kappaleiden käsittelyyn. Märkämaalaus on erinomainen vaihtoehto etenkin metalliteollisuuden sarjatuotetuille kappaleille, joille pulverimaalaus ei ole vaihtoehto.

Märkä- eli ruiskumaalauksessa tuote maalataan käyttäen sivuilma-avusteista korkeapaineruiskua. Perinteiseen korkeapaineruiskuun verrattuna sivuilma-avusteisella ruiskulla saavutetaan entistäkin tasaisempi maalauspinta.

Märkämaalaus mahdollistaa suurtenkin kappaleiden maalauksen ja valittavissa on lukemattomia erilaisia värisävyjä.

Märkämaalaus on yksi monipuolisimmista pintakäsittelymenetelmistä

Märkämaalauksen hyödyt

Märkämaalauksen avulla tuotteelle saadaan korroosion ja kulutuksen kestävä maalipinta. Märkä- eli ruiskumaalaus on paras vaihtoehto silloin, kun tuote tarvitsee erinomaisen suojan vaativissakin olosuhteissa.

Visuaalisesti märkämaalaus mahdollistaa tuotteen yksilöinnin yrityksen brändivärien sekä visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Tuotteen eri puolet voidaan myös maalata eri väreillä ja märkämaalia on myös mahdollista kerrostaa.

Korroosionesto

Tuotteen ilmastorasitusluokka määrittelee, millainen korroosionesto tuotteella täytyy olla.

  • Yksikerrosmaalauksessa tuote maalataan pintamaalilla, jossa on korroosionesto-ominaisuus.

  • Jos tuotteelle vaaditaan parempaa korroosionestoa, tuote kaksikerrosmaalataan, jolloin pintamaalin alle laitetaan pohjamaali, useimmiten epoksimaali.

  • Kolmikerrosmaalauksessa tuote maalataan ensin sinkkipohjamaalilla, sitten epoksipohjamaalilla ja lopuksi pinta viimeistellään pintamaalilla.

Kiinnostuitko?

Copaint Oy:ssä tuotteet märkämaalataan maalauskammiossa. Maalauskammion tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta olosuhteet pysyvät aina optimaalisina tuotteiden maalauksen ja kuivumisen ajan.

Esikäsittely on myös tärkeä osa märkämaalaustamme – huolellinen pohjatyö mahdollistaa erittäin laadukkaan ja kestävän maalipinnan.

Valitsemalla Copaint Oy:n märkämaalauksen, lopputulos on aina tavoitteet ja vaatimuksenne täyttävä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan, mikä mahdollistaa aina parhaan mahdollisen ja asiakkaan tarpeita vastaavan, räätälöidyn lopputuloksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!