CoPaintMX6A9887
CoPaintMX6A9840
previous arrow
next arrow

Polttomaalaus eli jauhemaalaus

Jauhemaalauksessa metalliset kappaleet maalataan ruiskuttamalla maali jauheen muodossa kappaleen pinnalle ja maalin lopullinen tasoittuminen ja kovettuminen suoritetaan polttouunissa. Tällä menetelmällä saavutetaan erittäin luja ja kestävä pinta.

Jauhemaalaus menetelmänä on kustannustehokas vaihtoehto erityisesti isommille sarjoille mutta myös pienemmät erät ovat mahdollisia.

Jauhemaalaus sävyt

Lähes kaikki yleisimmät perussävyt ovat varastotuotteita sekä tietyt metallisävyt ovat myös mahdollisia. Jauhemaalauksessa voidaan hyödyntää myös erilaista pinta- tai struktuurikuviointia.

 

Korroosionesto

Tuotteen ilmastorasitusluokka määrittelee, millainen korroosionesto tuotteella täytyy olla.

Jauhemaalaus on ensisijaisesti tarkoitettu C3 ja C4 ilmastorasitusluokkiin mutta manuaalisen panostoimisen linjaston ansiosta pystymme maalaamaan myös tehokkaasti vaativiin olosuhteisiin tarkoitettua C5 ilmastorasitusluokkaa, jossa maalaus tapahtuu ruiskuttamalla erillinen pohjamaalikerros. Pohjamaali sulatetaan uunissa, jonka jälkeen ruiskutetaan varsinainen pintamaalaus ja kappale lämmitetään lopulliseen polttolämpötilaan.

Kappaleen maksimikoko

Linjastomme on panostoiminen manuaalilinja.

Kappaleen maksimikoko:

  • Pituus 7000mm
  • Leveys 1400mm
  • Korkeus 2000mm

Kappaleen maksimipaino määräytyy tuotekohtaisesti riippuen komponentista voidaanko hyödyntää painon jakautumista kahdelle kantavalle kiskolle tai voidaanko hyödyntää raskaille kappaleille suunniteltua rullilla oleva alustaa.

Kiinnostuitko?

Valitsemalla Copaint Oy:n jauhemaalauksen, lopputulos on aina tavoitteet ja vaatimuksenne täyttävä. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!